Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yelken Yarışları

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yelken yarışlarından detaylar Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yelken Yarışları Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Mersin'de düzenlenen yarışlara 26 sporcu katıldı Mersin'de, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yelken Yarışları düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yelken yarışlarından detaylar Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yelken Yarışları

Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Mersin'de düzenlenen yarışlara 26 sporcu katıldı

Mersin'de, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yelken Yarışları düzenlendi.


Akdeniz Bölge Komutanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Yelken İhtisas ve Yat Spor Kulübü ile Marina Yelken Kulübünün ortaklaşa düzenlediği yarışlar, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki sahilde başladı.


Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan tarafından startı verilen yarış, optimist, lazer 4.7 ve engelliler 2.4 kategorilerinde gerçekleştirildi.


26 sporcunun katıldığı yarışmada dereceye girenler şöyle:


Optimist (A) klasmanı:


1-Kaan Dere


2-Eren Savaş


3-Arda Eren Yılmaz


Optimist (B) klasmanı:


1-Can Cehiz


2-Velican Cansoy


3-Baran Köken


Lazer 4.7 (A) klasmanı:


1-Yiğit Uçan


2-İsmail Aratemur


3-Batu Gübür


Lazer 4.7 (B) klasmanı:


1-Burak Keleş


2-Cumhur Arık


3-Ökkeş Hadim


Engelliler 2.4 kategorisi:


1-İbrahim Kalay


2-Özgür Metin Gücü


3-Tayfun Günaydın


Dereceye giren sporculara ödülleri, Mersin Deniz Müzesi'nde düzenlenen etkinlikle, Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Vali Yardımcısı Ogün Bahadır ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan tarafından verildi.

Kaynak: AA