Caner Erkin'in yerine gelen 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp, imzayı attığı gibi antrenmana çıktı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Fenerbahçe, 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp'ı resmen kadrosuna dahil etti. Genç futbolcu, kulüp binasında üç yıllık sözleşme imzaladı. Çağtay formayı giyer giymez soluğu Samandıra'da aldı ve hızlıca antrenmana katıldı.

Sarı-Lacivertliler, 32 yaşındaki Caner Erkin'in yerine 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp'ı aldı. Genç futbolcu için Kasımpaşa'ya herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

ÜÇ YILLIK

Fenerbahçe, Çağtay'la üç yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Çağtay Kurukalıp'ı bonservissiz olarak renklerine kattı. Kulübümüzün 3 sezonluk sözleşme imzaladığı Çağtay Kurukalıp'a çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe'ye hoş geldin Çağtay" ifadeleri kullanıldı.