Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tanzanya'da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtacak
Son Güncelleme:
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tanzanya'da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtmak için hazırlıklarını tamamladı. Dernek, Türk hayırseverlerin bağışlarıyla yaklaşık 1800 büyükbaş kurbanlık aldı ve İslami usullere uygun şekilde kesimini gerçekleştirecek. Kestirilen kurbanlar, derneğin organizasyonuyla Handen, Muheza, Kilindi, Pangani, Kirare ve Mazingara bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tanzanya'da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtacak.
Afrika'nın farklı ülkelerinde vekaletle kurban kesimi yapan dernek, Tanzanya'daki hazırlıklarını tamamladı.
Derneğin Tanzanya'da görev yapan gönüllüleri, Türk hayırseverlerin bağışlarıyla bu ülkede yaklaşık 1800 büyükbaş kurbanlık aldı.
İslami usullere uygun şekilde kesimi sağlanacak kurbanlar, derneğin organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Türk hayırseverlerin vekalet vererek kestireceği kurbanlar, Handen, Muheza, Kilindi, Pangani, Kirare, Mazingara bölgelerine ulaştırılacak.
Kaynak: AA