Cenazeye katılmak için yola çıkan ailenin bulunduğu otomobil, oto kurtarıcıdan düşen araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Düzce'de cenazeye katılmak için hareket eden bir ailenin içinde bulunduğu araç, oto kurtarıcıdan yola düşen araca çarptı. Yaşanan feci kazada aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.
Kaza, TEM yolunun Düzce Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Ankara yönünde giden Turgay Kahraman'ın kullandığı oto kurtarıcıda yüklü otomobil, yola düştü. Şaban Albayrak yönetimindeki otomobil ise yola düşen araca arkadan çarptı.
1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI
Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Kazada otomobilde bulunan Şahaste Albayrak (85) hayatını kaybederken, sürücü Şaban Albayrak, Fatma Albayrak, Zeyra Albayrak ve Döndü Albayrak ise yaralandı
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İlk müdahaleleri sağlık görevlilerince yapılan yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
OTO KURTARICININ ŞOFÖRÜ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
Polis ekipleri de oto kurtarıcıyı kullanan Turgay Kahraman'ı ifadesi için emniyete götürdü. Kaza nedeniyle TEM yolunun bir şeridi trafiğe kapanırken, geçişler kontrollü sağlandı.
CENAZEYE KATILMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI
Araçların yoldan kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından trafik, normale döndü. Albayrak ailesinin, Ankara'daki cenazeye katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.