Özgür Özel, Manisa'da Akrabasına Taziye Ziyaretinde Bulundu
Son Güncelleme:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden akrabası Enver Özge için taziye ziyaretinde bulundu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Güney Temiz'in kabrini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi.
(MANİSA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden akrabası Enver Özge için ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Özel, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde geçtiğimiz yıl mart ayında hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Güney Temiz'in kabrini ziyaret etti. Özel, mezarlık ziyaretinin ardından Temiz'in ailesiyle bir araya gelerek üzüntülerini paylaştı.
CHP lideri Özel, daha sonra hayatını kaybeden akrabası Enver Özge için oğlu Nevzat Özge'ye taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde merhumlar için dualar edilirken, ailelere başsağlığı dilekleri iletildi.
Kaynak: ANKA