CHP'li Gençlerden Yolsuzluk Soruşturmasına Yayın Yasağı Protestosu

Son Güncelleme:

Chp Kocaeli Gençlik Kolları, 4 eski bakanın adının karıştığı ve şu anda TBMM soruşturma komisyonunda araştırılan yolsuzluk iddialarına yayın yasağı getirilmesini, kent içinde pankartlarla yürüyerek protesto etti.

Chp Kocaeli Gençlik Kolları, 4 eski bakanın adının karıştığı ve şu anda TBMM soruşturma komisyonunda araştırılan yolsuzluk iddialarına yayın yasağı getirilmesini, kent içinde pankartlarla yürüyerek protesto etti.


CHP Kocaeli Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 100 kişilik grup, 'Yolsuzluk tapeleri de gerçek çıktı, ya şimdi ne yapacaksınız?', '17-25 Aralık haftası yolsuzlukla mücadele haftası', 'Recep amcaya sözümüz var, hesabını soracağız', 'Bu halk AKP'yi sıfırlayacak' yazılı pankartlarla kent merkezinde yürüdü. Anıtpark meydanına gelen grup burada basın açıklaması yaptı.


CHP Kocaeli İl Gençlik Kolu Başkanı Devrim Bal'ın okuduğu açıklamada, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda AK Parti Hükümetinin 4 bakanı hakkında yolsuzluk iddialarının ortaya çıktığını, başta dönemin Başbakanı ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu olayın üzerini kapatmak için seferber olduklarını ileri sürüldü. CHP'li gençler basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı. - Kocaeli

Kaynak: DHA