Cimbom Gol Yemeden Bitirdi!
Bu sezon oynadıkları 20 resmi maçın 17'sinde gol yemeyi başaran Galatasaray, Elazığspor karşında mücadeleyi gol yemeden tamamlayabildi.
Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederken ligde 10 maç sonra kalesini gole kapamayı başardı.
Sarı kırmızılılar, bu sezon oynadıkları 20 resmi maçın sadece 3'ünde karşılaşmayı gol yemeden tamamlayabildi.
Bu maçlardan ilkinde, sezon başında Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray, ezeli rakibini 1-0 ile mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Ligde 3. hafta Eskişehirspor deplasmanından golsüz eşitlikle dönülürken, 5. hafta Beşiktaş derbisinde çıkan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı ekip 3-0 hükmen galip ilan edilmişti.
Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları 5 maçtada kalesinde gol gören Galatasaray, geçtiğimiz günlerde oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep BBSK ile 90 dakika sonunda 2-2 berabere kaldı.