Cinayet Zanlısını Yakalamak İçin Polisler Temizlikçi Kılığına Girdi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Cinayet zanlısını yakalamak için polisler temizlikçi kılığına girdi Cinayet zanlısı 25 gün sonra yakalandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yaklaşık 25 gün önce bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın cinayet zanlısı temizlikçi kılığına giren polisler tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Cinayet zanlısını yakalamak için polisler temizlikçi kılığına girdi

Cinayet zanlısı 25 gün sonra yakalandı


ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yaklaşık 25 gün önce bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın cinayet zanlısı temizlikçi kılığına giren polisler tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2 ekim 2017 tarihinde Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Devteşti Mahallesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın cinayet zanlısını yakalamak için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, zanlının saklandığı evi belirlemek için iki gün boyunca temizlikçi kılığına girdi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekibin tespit ettiği Karşıyaka Mahallesindeki adrese operasyon düzenleyen ekipler, M.Y.'nin cinayet zanlısı Bekir Doğan'ı yangın merdiveninden kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı.

Olay, Haliliye İlçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre baba ve oğlu, alacaklarını istemek için Bekir Doğan'ın emlakçılık yaptığı iş yerine gitti. Burada yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Bekir Doğan av tüfeğiyle baba ve oğluna ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği baba ve oğlu ile birlikte yoldan geçen bir kadın yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Eyyübiye'deki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan M.Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA