Denizli'de otomobil çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 20 Aralık'ta meydana gelen kazada, bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan 2 kişiden biri hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumu ise hala ciddiyetini koruyor. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 20 Aralık'ta bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan 2 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kınıklı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isterken sürücüsü belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Azra Ümmü Demirbaş (20), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi olan Demirbaş'ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı.
Demirbaş, Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle'deki Hacı Ali Uslu Camisinde ilkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Lise öğrencisi olduğu anlaşılan diğer yaralı Muhammed Yahya Batulu'nun (17) da hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
Öte yandan, polis ekipleri, yayalara çarpan 45 SA 1379 plakalı otomobili, kaza yerine yakın bir mevkide park halinde buldu. Şüpheli 3 kişi ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.
Pamukkale ilçesinde 20 Aralık'ta sürücüsü belirlenemeyen 45 SA 1379 plakalı otomobil, Kınıklı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Demirbaş ile Batulu'ya çarparak kaza yerinden uzaklaşmıştı.