Devrim İpekdal Seçim Sonuçları
31 Mart seçimlerinde DSP Samsun Atakum belediye başkan adayı olan Devrim İpekdal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.
31 Mart seçimlerinde DSP Samsun Atakum belediye başkan adayı olan Devrim İpekdal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Samsun Atakum ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Devrim İpekdal isimli DSP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.
Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde DSP Samsun Atakum adayı Devrim İpekdal kimdir? DSP Samsun Atakum adayı Devrim İpekdal yüzde kaç oy aldı?
Devrim İpekdal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları
31 Mart yerel seçimlerinde DSP Samsun Atakum belediye başkan adayı olarak gösterilen Devrim İpekdal Atakum ilçesinde % 0,49 oranında oy almıştır. Atakum ilçesinde % 0,49 oranında oy olan Devrim İpekdal adlı DSP adayı toplamda 544 adet oy sayısına ulaştı.
Devrim İpekdal Kimdir?
Devrim İpekdal, 1969 Samsun doğumludur. İlk ve ortaokul eğitimini İlkadım ilçesinde tamamladı. Samsun'da, organizazyon ve fuarcılık işleri yapan İpekdal, 25 yıllık esnaftır. İpekdal, evli ve 2 çocuk babasıdır. İpekdal, Almanca bilmektedir.
Samsun Atakum ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız