DÜ'den, Vali ve Müftüye İngilizce Kur'an-ı Kerim

Son Güncelleme:

DÜ Rektörü Sivrikaya Şerifoğlu, Vali ve Müftü'ye, üniversite bünyesinde Arapçadan İngilizce'ye çevrilen Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, nezaket ziyaretinde bulunduğu Düzce Valisi Ali İhsan Su ve İl Müftüsü Selami Emen'e, üniversite bünyesinde Arapça'dan çevrilen İngilizce Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. William Samuel Peachy ve eşi Nuriye Peachy ile birlikte ilk olarak Vali Su'yu ziyaret eden Şerifoğlu, İngilizce Kur'an-ı Kerim'i kendisine takdim etti.

Su, böyle anlamlı bir hediye için teşekkür ederek, üniversite bünyesinde Kur'an-ı Kerim'in Arapça'dan, İngilizce'ye çevrilmiş olmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Vali Su'nun ardından Müftü Emen'i ziyaret eden heyet, hazırladıkları ingilizce Kur'an-ı Kerim'i hediye etti. Aldığı hediyenin oldukça anlamlı olduğunu belirterek emeğe geçenleri tebrik eden Emen, heyete diyanet takvimi hediye etti.

Kaynak: AA