"Duran Kadın"A Kapkaç İddiası
Haber.Hasan YILDIRIM - Kamera.
Haber: Hasan YILDIRIM - Kamera: Zeki GÜNAL-Ünsal ÇAKİN-Soner HASIRCIOĞLU - İSTANBUL DHA
Taksim Metro Çıkışında Devam Eden 'Duran Adam' Eylemine Arkadaşları ile Birlikte Katılan Hande Mutlu, Çantasını Ayaklarının Dibine Bıraktı. İddiaya Göre, Bu Sırada Kalabalığın İçinden Mutlu'Ya Yaklaşan Bir Kişi Yerdeki Çantayı Çalmak İstedi. Şüpheliyi Son Anda Fark Eden Hande Mutlu'Nun 'Ne Yapıyorsun?" Diye Bağırması Üzerine Zanlı, Çantayı Bırakarak Kaçmaya Başladı.
BAYILMA NUMARASI YAPTI
Bu Sırada Genç Kadının Yanındaki Arkadaşları de Şüpheliyi Kovalamaya Başladı. Vatandaşların Bağırması Üzerine Şüpheli Yaklaşık 20 Metre Bile Uzaklaşamadan Meydandakiler Tarafından Kıskıvrak Yakalandı. Yere Düştükten Sonra Vatandaşların Kendisini Darp Etmesinden Korkan Şüpheli Bir Süre Bayılma Numarası Yaptı. Bunun Üzerine Vatandaşlar İsmi Öğrenilemeyen Şüpheliyi Polis Ekiplerine Teslim Etti.
'ÇOK KORKTUM"
Kapkaça Uğradığını İddia Eden Hande Mutlu, 'Ben Oturuyordum. Bu Sırada Çantamın Alındığını Fark Ettim. Biran Hırsızla Göz Göze Geldim. Ne Yapıyorsun Dedim' O da Kaçmaya Başladı. Arkadaşlarım Şüpheliyi Kovaladı. Vatandaşlar da Kapkaççıyı Yakaladı. Çok Korktum" Diye Konuştu.