Düzce'de Yurtlar Arası Spor Etkinlikleri İçin Öğrenciler Hazırlıklara Başladı
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yurtlar arası spor etkinlikleri öncesinde öğrenciler, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi ve bilek güreşi gibi etkinlikler için hazırlık çalışmalarına başladı. Yurt müdürlükleri tarafından oluşturulan takımlar, il şampiyonu olmak için çaba harcayacak ve başarılı olan takımlar bölge ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.
Düzce'de yurtlar arasında yapılacak olan futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, bilek güreşi gibi etkinlikler öncesinde öğrenciler hazırlık çalışmalarına başladı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen yurtlar arası spor etkinlikleri öncesinde öğrenciler hazırlık çalışmalarına başladı. Bu çerçevede Cahit Zarifoğlu Erkek öğrenci yurdunda öğrenciler futbol hazırlıklarına başlarken, Akçakoca öğrenci yurdunda da voleybol, basketbol ve masa tenisi üzerine öğrenciler turnuva hazırlıklarına başladı. Yurt müdürlükleri tarafından çıkarılacak takımlar il şampiyonu olmak için çaba harcayacak. Düzce'de ilgili alanlarında şampiyon olan takımlar bölge şampiyonasına ardından Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanacak. - DÜZCE