Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda 7 kişi kaçakçılık operasyonunda tutuklandı

Son Güncelleme:

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen bir kaçakçılık operasyonunda, aralarında 4 gümrük personelinin de bulunduğu toplam 7 şüpheli tutuklandı. Operasyonda, kaçak olarak ülkeye alkol, akaryakıt ve tütün ürünleri sokmaya çalışan 4 gümrük muhafaza personeli, 1 GTİ çalışanı ve 2 tır şoförü yakalandı. Ayrıca, operasyon sırasında yapılan aramada 10 bin adet elektronik sigara ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi ve cezaevine teslim edildi.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda yapılan kaçakçılık operasyonunda aralarında 4 gümrük personelinin bulunduğu toplam 7 şüpheli tutuklandı.


Kapıkule Sınır Kapısı'nda kaçak olarak ülkeye alkolü içecek, akaryakıt ve tütün ürünlerinin sokmak isteyen 4 gümrük muhafaza personelinin, 1 Gümrük Ticaret İşletmeleri (GTİ) çalışanı ile 2 tır şoförü yakalandı.


Operasyonda GTİ çalışanı U.G. ve tır şoförleri B.Y., S.Y. ile gümrük personelleri Y.D., Y.G., M.E. ve A.A.A gözaltına alındı. Ayrıca, gümrük personellerinin göz yumarak X-ray taraması yaptığı işbirlikçi tırların yurda girişini sağladığı operasyon devamında bir araçta yapılan aramada 10 bin adet elektronik sigara ele geçirildi.


Edirne Adliyesi'ne sevk edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA