Elazığ'da Trafık Kazası: 1 Ölü 4 Yaralı
Elazığ'da Bir Minibüs ile Bir Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında, Mithat Öksüz Adlı Bir Kişi Yaşamını Yitirdi, 4 Kişi de Yaralandı.
İtfaiye ve 112 Acil ekipleri, Mithat Öksüz'ün cesedini uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı araçtan çıkarabildi.
Elazığ- Keban karayolunun 20'inci kilometresinde bugün saat 12.45 sıralarında meydana gelen kazada
Keban İlçesi istikametine giden Uğur Çelik yönetimindeki 23 HK 065 plakalı minibüs, önünde seyreden
Mithat Öksüz yönetimindeki 23 FF 578 plakalı özel otomobile yandan çarptı. Çarpışma sonucu her iki araç kontrolden çıkarat takla atarak şarampole devrildi. Kazada özel otomobil sürücüsü Mithat Öksüz, olay yerinde yaşamını yitirirken, minibüs sürücüsü Uğur Çelik, minibüste bulunan Demet, Çelik, Gülçin Çelik ve Didem Çelik, ağır yaralandı. Yaralılar Fırat Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kazada yaşamını yitiren Mithat Öksüz'ün cesedini çıkarmak için 112 Acil ve itfaiye ekipleri, uzun süre çaba gösterdi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra ancak çıkarılan Öksüz'ün cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.