Eli bıçaklı saldırgan, yolcu dolu halk otobüsünün camını parçaladı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Bursa'da eli bıçaklı saldırgan, seyir halindeki halk otobüsünün önünü kesip şoföre ve yolculara küfür etti. Ayrıca, otobüsün camlarını kırmaya çalışan saldırgan otobüsteki yolculara büyük panik yaşattı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Bursa'da gün gece yaşanan olayda iddiaya göre eli bıçaklı saldırgan etrafa küfürler savurduktan sonra yolunda gitmekte olan bir halk otobüsünün önünü kesti.

OTOBÜSÜN CAMLARINI KIRMAYA ÇALIŞTI

Elindeki bıçakla şoför ve çevresine küfürler eden saldırgan otobüsün camlarına vurmaya başladı. O sırada bir yolcunun cep telefonuyla görüntülediği anlar kameraya yansıdı.

''AÇ KAPIYI AÇ''

Görüntülerde saldırganın otobüsünü ön camının elindeki bıçakla kırdığı, ''Aç kapıyı aç'' diyerek otobüs şoförünü tehdit ettiği görülüyor.