Emine Erdoğan'dan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki silahlı saldırılara ilişkin açıklama Açıklaması
Son Güncelleme:
"Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen elim hadiseler, hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Bugün, milletçe birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir gündür" - "Hayatını kaybeden canlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullarda yaşanan silahlı saldırı olaylarına ilişkin, "Bugün, milletçe birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir gündür." değerlendirmesinde bulundu.
Emine Erdoğan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen elim hadiseler, hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Bugün, milletçe birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir gündür. Hayatını kaybeden canlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA