Erdemli'de Askıya Bir Ekmek de Sen Koy Projesi Başladı

Son Güncelleme:

Erdemli Müftülüğünün gerçekleştirdiği, Askıya Bir Ekmek de Sen Koy projesi ilçe merkezinde 6 fırında başladı.

Erdemli Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen, "Hayat ekmeği paylaşınca güzel" kampanyası kapsamında "Askıya bir ekmek de sen koy" projesi ilçe merkezinde 6 fırında başladı.


İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, proje tanıtımında yaptığı konuşmada  Erdemli'de muhtaçlar, Suriye'den ve dışarıdan çalışmak için gelenler için ilçe merkezinde faaliyet gösteren 6 fırın ile anlaşarak projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.


Amaçlarının herkesin ekmek sahibi olmasını sağlamak olduğunu ifade eden Türkmenoğlu "Vatandaş bu fırınlara gittiği zaman ihtiyacı kadar ekmeğin yanında bir ekmek alarak ihtiyaç sahipleri için fırına koyacak. Fırıncı da gelen ihtiyaç sahiplerine bu ekmekleri ücretsiz  verecek. Erdemli halkından bu projeye sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA