Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Denetim: 34 Şahıs Sorgulandı

Son Güncelleme:

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından okul çevrelerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 34 şahıs sorgulandı. Denetimlerde suç unsuru olarak değerlendirilen bıçak gibi eşyalar ele geçirildi ve ilgili şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Eskişehir'de polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim gerçekleştirilirken 34 şahıs sorgulandı.


Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, 11 market ve tekel, 3 tütüncü, 2 kıraathane, 27 okul çevresi ve park kontrol edilirken, 29 okul ziyareti gerçekleştirildi. Ayrıda denetimlerde, 34 şahsın kimlik sorgulaması yapıldığı öğrenildi.


Okul çevresinde yapılan denetimlerde, durumundan şüphelenilen 3 şahıstan bıçak gibi suç unsurları ele geçirilerek haklarında gerekli işlem başlatıldığı öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA