Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu: Ayak seslerimiz gelmeye başladı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Eyüpspor'u 1-0 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, "Bizim için çok önemli bir final maçıydı, bu galibiyetle 6. sıraya yükseldik. Ayak seslerimiz gelmeye başladı" dedi.

Özkayımoğlu, "Eyüp maçında 1-0 yenilmiştik ve aramızda 16 puan fark olmuştu. Bugün Adanaspor maçını sayarsak aramızda 1 puanlık bir fark kaldı. Çocuklarda o kadar büyük yürek var ki hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Göztepe ruhunu, formasını, armasını hepsi o kadar iyi anladılar ve mücadeleleriyle bunu gösteriyorlar ki hepsini tebrik ederim. Fakat ayaklarımız yere basıyor. Maçın hakemi Arda Kardeşler çok iyi bir yönetim gösterdi. Eyüpspor Arda Turan'ın gelmesiyle morallenmişti.

"ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVELERİNİ ALIYORUZ"

Maça gelecek olursak taktik disiplinden vazgeçmeden ilk 15 dakika baskıyla başlayıp sonucu almak istemiştik. Duran toptan skoru yakaladık. Son maçlarda duran toplardan çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Asıl övgüyü hak eden şahane Göztepe taraftarı var. 90 dakika hiç susmadılar. Bizim ayak seslerimizle onlar da arkamızda ayak seslerini devam ettiriyorlar. Ayak seslerimiz gelmeye başladı. Maç maç gidiyoruz ve maç maç odaklanıyoruz.

"KVASINA BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU"

Haftaya İzmir derbisine odaklanacağız. İnanılmaz taktik çalışıyoruz. Maçın ardından yapacağımız ilk idmanda da taktik çalışmaya devam edeceğiz. Top rakipteyken savunmayı nasıl kuracağımızı çalışıyoruz ve bu makineleşmiş hale geldi. Biz savunmayı çok iyi yapan bir takımız. Üretmeye de başladık. Kvasina bizim için çok özel bir oyuncu. Savaşıyor, mücadele ediyor. Onun golüyle galip gelmemiz de ayrıca sevindirici. Taraftar da onu bağrına bastı" diye konuştu.

Kaynak: İHA