Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları Filmi

Son Güncelleme:

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlar. Asıl planı; büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir.

Yönetmen: David Yates

Senaryo: J.K. Rowling

Oyuncular: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Carmen Ejogo, Claudia Kim, Kamil Lemieszewski, Callum Turner, Victoria Yeates, Ólafur Darri Ólafsson , Kevin Guthrie, Fiona Glascott, Jessica Williams , Poppy Corby-Tuech, Derek Riddell, Sabine Crossen , Brontis Jodorowsky, Donna Preston, Sean Gislingham, Olwen Fouéré, Ingvar Eggert Sigurðsson , David Sakurai, Johanna Thea, Jag Patel, Cornell John, Nasir Jama

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald

Yapımcı Firma: Warner Bros.

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: İngiltere, ABD

Orijinal Dili: ABD, İngiltere

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 16.11.2018


Kaynak: InterSinema.com