Fenerbahçe'de Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda hücum ve defans organizasyonlarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Gribal enfeksiyon geçiren Egemen Korkmaz, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
Antrenmanı, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu da izledi.
Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İstanbul