Fenerbahçe, Kayseri'den Arazi Satın Aldı

Son Güncelleme:

FutbolArena Özel - Fenerbahçe yönetimi turizme el atarak Kayseri'den arazi satın aldı.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe yönetimi turizme el atarak Kayseri'den arazi satın aldı. Kayseri'deki kış turizminin potansiyelini yüksek gören Fenerbahçe yönetimi Antalya'dan sonra burada da arazi satın aldı.


ANTALYA'DAN DA ARAZİ SATIN ALMIŞLARDI


Hatırlanacağı üzere Eylül ayında Hedef 1 Milyon Üye kampsamında Antalya'dan da arazi satın alan Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Antalya'nın Serik İlçesi Eminceler Mahallesi'nde yan yana bulunan biri 48.95, diğeri ise 57.8 dönüm olmak üzere toplamda 106.75 dönümlük iki arazinin Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındığı kaydedildi.


MALİ YAPIYA KATKI


Fenerbahçe Kulübü, gerçekleştirmeyi planladığı bu proje ile, mali yapının UEFA kriterlerine uyumu için de önemli bir adım atmış olacak. Özellikle halka açık olan ve futbol takımını da bünyesinde bulunduran Futbol A.Ş.'nin 1 milyar liraya dayanan borçlarının azaltılıp gelirinin artırılması için de atılan bu adımın meyvelerinin önümüzdeki dönemde alınması bekleniyor


KAYSERİ'DE KIŞ TURİZM POTANSİYELİ YÜKSEK


Fenerbahçe yönetimi Kayseri'den satın aldığı araziyle bu şehirde tesis, otel ve konaklama alanları yapmayı planlıyor. Kayseri'de kış turizm potansiyelini yüksek gören yönetimin yatırım çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Futbolarena.com