Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finali için hazırlıklara başladı
Son Güncelleme:
Fenerbahçe Futbol Takımı, Medipol Başakşehir ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Fenerbahçe Futbol Takımı, 11 Haziran Pazar günü İzmir'de Medipol Başakşehir ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Can Bartu Tesisleri'ndeki idman, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirildi.
Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular 2 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Kaynak: AA