Antalya'daki Fırtına ve Hortum, Kaş'ı Vurdu: Çatılar Uçtu, Araçlar Üst Üste Geldi

Son Güncelleme:

Antalya'nın batı ilçelerinde iki gün önce etkili olan fırtına ve hortum Kaş'ta birçok villada hasara neden olurken, bazı araçlar üst üste geldi.

Antalya'nın Kaş, Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde pazartesi günü akşam saatlerde fırtına ve hortum etkili oldu. Fırtına ve hortum nedeniyle yüzlerce sera ve onlarca evde büyük çaplı maddi hasar oluştu.

LÜKS VİLLALARIN ÇATILARI UÇTU

Kaş'ın turizm yeri olan Çukurbağ Yaramadası ile Gökseki, Kemer ve Uğrar mahallelerindeki lüks villaların çatıları uçtu. Birçok villanın çatısı tamamen uçarken, bazılarının da kiremitleri söküldü.
ARAÇLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Araçların üst üste geldiği fırtına ve hortumda ağaçlar da yerinden söküldü. Fırtına ve hortumun ardından ekipler bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı.
ERDOĞAN, BAŞKANI ARAYIP BİLGİ ALDI

Olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'i telefonla arayıp bilgi aldı.


Kaynak: İHA