Futbol

Son Güncelleme:

Ukrayna 1.Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun, 2 yıl daha takımın başında olacağını açıkladı.

Ukrayna 1. Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun, 2 yıl daha takımın başında olacağını açıkladı.


FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımının, 2004'den beri takımın başında bulunan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile 2 yıllık anlaşma imzaladığı belirtildi.


Lucescu, 2000-2002 yıllarında yönettiği Galatasaray ve 2002-2004 yıllarında çalıştırdığı Beşiktaş ile birer lig şampiyonluğu kazanmıştı.


Shakhtar Donetsk ile 2009 yılında UEFA Kupası'nı kaldıran 67 yaşındaki teknik adam, Ukrayna 1. Ligi'nde de 6 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.


Shakhtar Donetsk, en yakın rakibi Metalist'in 15 puan önünde ligin zirvesinde yer alıyor. - ANKARA

Kaynak: AA