Galatasaray Hem Ligin Hem De Medyanın Şampiyonu
Şampiyonluk yarışından son haftalarda kopan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 12. kez başkan seçilerek en çok konuşulan kulüp yöneticileri arasında listenin ilk sırasında adından söz ettirdi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) için spor gündemini analiz eden Medya Takip Merkezi (MTM), 2015 Mayıs raporuna göre Spor TOTO Süper Ligi'nin son haftalarına kadar kıyasıya mücadele veren Galatasaray şampiyonluğunu ilan ederken; medyada da en çok konuşulan takım Galatasaray oldu.
Galatasaray Şampiyon oldu
2014-2015 sezonu Spor TOTO Süper Lig'de Fenerbahçe'yle kıyasıya mücadele eden Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Sarı kırmızılı oyuncular şampiyonluk kupasını Türk Telekom Arena Stadında kutlamalar eşliğinde kaldırdı.
MTM'nin araştırdığı rapora göre, Galatasaray 106 bin 142 haberle listenin zirvesindeyken Fenerbahçe 94 bin 515 haberle ikinci sırada yerini aldı. Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor sırasıyla listede yerini alan kulüpler arasındaydı. Mayıs ayı Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe için kongre ayı oldu.