Gazetecilerin Karting Yarışması

Son Güncelleme:

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Cafe's Karting firması tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karting Yarışması sona erdi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Cafe's Karting firması tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karting Yarışması sona erdi.


Cafe's Karting'de yapılan yarışmaya, 35 gazeteci katıldı. Vali Mevlüt Bilici'nin startını verdiği final yarışmasında 5 gazeteci birincilik için ter döktü.


Çekişmeli geçen yarışlarda birinciliği Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Tevfik Işık, ikinciliği Büyük Kayseri Gazetesi'nden Bedir Kulay, üçüncülüğü İhlas Haber Ajansı'ndan Metin Faruk Tamer elde etti.


Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Vali Mevlüt Bilici, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Cafe's Karting İşletmecisi ve Deniz Postası Gazetesi sahibi Azim Deniz ile Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Başeğmez verdi.


Veli Altınkaya, yarışmaya katılanlara teşekkür ederek, dereceye girenleri kutladı.


Muhabir: Yemliha Kurt


Yayıncı: Orhan Canbulatel - KAYSERİ

Kaynak: AA