Gaziantep'te Ana İshale Hattında Yenileme Yapılacak

Son Güncelleme:

GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, Gaziantep'i 3 ayrı noktadan besleyen ana ishale hatlarında vana değişim çalışmasını yapacaklarını bildirdi.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, Gaziantep'i 3 ayrı noktadan besleyen ana ishale hatlarında vana değişim çalışmasını yapacaklarını bildirdi.


Uslusoy, yaptığı yazılı açıklamada, eski yıllardan kalan ana ishale hattı ve tahliye noktalarındaki vanaları yenileyeceklerini belirtti.


Yenileme çalışması nedeniyle 20 Aralık cuma günü şehrin bir bölümünde su kesintisi yapmak zorunda kalacaklarını kaydeden Uslusoy, "Uzun bir zamandan bu yana Kartalkaya Barajından gelen ana ishale hattının bağlantı noktası olan ana tahliye noktalarında meydana gelen su sızıntılarını gidermek istiyoruz. Bu amaçla yenileme çalışması yapacağız. Çalışmayı 18 saatten daha kısa süre içinde gündüz saatleri içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - Gaziantep

Kaynak: AA