Gaziantepspor Futbol Okulu Kayıtlara Başladı

Son Güncelleme:

Yaklaşık 2 Aydır Çalışmalarını Sürdüren Gaziantepspor Futbol Okulu, Kayıt Almaya Devam Ediyor.

Yaklaşık 2 aydır çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor Futbol Okulu, kayıt almaya devam ediyor.


Altyapıdan Sorumlu Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Yeşilmen, Gaziantepspor'un altyapı çalışmalarını Asbaşkan Mutlu Özpineci ile sürdürdüklerini belirtti. Yeşilmen, Türkiye'de ve dünyada gençlerin futbolu çok sevdiğini ve kendilerinin de Gaziantepspor Kulübü olarak bu konuda yeni bir proje gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yeşilmen, "Gaziantepspor Kulübü altyapısında bölgemiz ve şehrimizdeki futbol kabiliyeti ve yeteneği olan çocuklarımızın Gaziantepspor'a ve Türk futboluna daha iyi futbolcular yetiştirmek ve kazandırmak amacıyla yapmış olduğumuz futbol okulu projemizin tüm halkımızdan teveccüh görmesini umuyoruz. Burada geleceğin futbol yıldızlarını yetiştireceğiz" dedi.


Futbol okuluna 50 kişinin kaydının yapıldığı ve 30'a yakın kişinin de müracaatta bulunduğunu kaydeden Yeşilmen, "Bu sayının yaz ayları ile birlikte bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu konuda tanıtım amaçlı çalışmalarımız var. Katalog ve broşür çalışmamız var. Her hafta sonunda el ilanları dağıtıyoruz. Halkımızı futbol okuluna destek vermeye davet ediyoruz. Tesis olarak da çocukları futbolcu yetiştirmeye adayız. Ulaşabildiğimiz insanların hepsi bize teşekkür ediyor. Aileler, Gaziantepsporlu çocukları olmasından mutlu oluyorlar. Bu da Gaziantepspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösteriyor" diye konuştu.


Yeşilmen, ailelerden çocuklarını sportif faaliyetlere yönlendirmelerini tavsiye ederek, "Böylelikle çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar" şeklinde konuştu.


(OÇ-OÇ-S) 09.04.2008 14:10 TSİ

Kaynak: İHA