Geçimini Sağlamak İçin Gittiği İstanbul'da Asansör Kazasında Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme:

Mecidiyeköy’deki asansör faciasında hayatını kaybeden Bursalı Cengiz Bilgi’nin geçimini sağlamak için inşaatta çalıştığı öğrenildi.

Mecidiyeköy'deki asansör faciasında hayatını kaybeden Bursalı Cengiz Bilgi'nin geçimini sağlamak için inşaatta çalıştığı öğrenildi.


Mecidiyeköy yıkılan Ali Samiyen Stadı'nın arazisine yapılan rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden Cengiz Bilgi'nin ateşi Bursa'ya düştü. Merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kozyatağı Sokak'ta ikamet eden Bilgi'nin ailesi acı haberi alır almaz İstanbul'a gitti. Taziye için Bilgi'nin evine gelenler evde olmadığı için geri dönerken, komşularının büyük üzüntü içinde olduğu görüldü. Bilgi ailesinin komşusu Nihat Kurtuluş, "Aileyi, çok iyi tanıyorum. Çok temiz bir çocuktu, Allah rahmet etsin, annesine, babasına Rabbim sabır versin. Gece öğrendik şok olduk, kendisini görmedik ama ablaları ile anne, babası gece saatlerinde İstanbul'a gitti. Nur içinde yatsın, çok temiz çocuktu. 4-5 senedir İstanbul'da çalışıyordu. Bayramlarda gelip gidiyordu. Komşusuyum, çok temiz çocuktu. İnanın onunla ilgili röportaj yapınca ellerim ayaklarım titriyor" dedi.


Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarı Cemil Aksu ise, "Evladımızdı gurbete yolladık, 3-4 yıldır İstanbul'da yaşıyordu. Oraya yerleşmeyi düşünüyordu, bazı tatillerde buraya geliyordu. Orada işe girdi. Genç evladımızı kaybettik. Tüm mahallemizin başı sağolsun" diye konuştu.


Bilgi'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Küçükbalıklı Mahalle Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Küçükbalıklı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi. - BURSA

Kaynak: İHA