Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın Görevinden İstifa Etti
Son Güncelleme:
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübü'nde futbol şube sorumlusu Serkan Aydın, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kulüpteki belirsizlikler ve önünü görememe durumu nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Başkent ekibinde, şirketleşme gündemiyle yapılması planlanan genel kurul ise toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için gerçekleştirilememişti.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübünde futbol şube sorumlusu Serkan Aydın, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençlerbirliği'ni galibiyeti için tebrik ediyorum. Birtakım belirsizlikler ve önümü göremediğim için çok sevdiğim kulübümden gördüğüm lüzum üzerine futbol şube sorumluluğundan istifa ediyorum. Tekrar görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.
Başkent ekibinde, şirketleşme gündemiyle yapılması planlanan genel kurul, toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için gerçekleştirilememişti.
Kaynak: AA