Göztepe-Yeni Amasyaspor Notları
Son Güncelleme:
POLİSLERLE BİRLİKTE SAHAYA ÇIKTILARZiraat Türkiye Kupası F Grubu'nda karşı karşıya gelen Göztepe ve Yeni Amasyasporlu futbolcular, cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısını unutmadı.
POLİSLERLE BİRLİKTE SAHAYA ÇIKTILAR
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda karşı karşıya gelen Göztepe ve Yeni Amasyasporlu futbolcular, cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısını unutmadı. İki takım oyuncuları ve emniyet mensupları birlikte sahaya çıkarak, "Başaramayacaksınız" pankartını taşıdı.
POLİSE KARANFİL VE ALKIŞ
Hem Göztepeli hem de Yeni Amasyalı futbolcular; polislere karanfil dağıttı. Bornova Stadı'na gelen taraftarlar da polisleri alkış yağmuruna tuttu.
BURUK OYUNCULARINI DİNLENDİRDİ
Göztepe teknik direktörü Okan Buruk, Yeni Amasyaspor müsabakasında as oyuncularını dinlendirdi. Okan Buruk, genelde yedek bekleyen kaleci Yavuz, Soner, Emre, Gökhan, Salim ve Tanju'yu sahaya sürdü. - İzmir
Kaynak: DHA