Güce Kaymakamı Evin Açıklaması

Son Güncelleme:

Güce Kaymakamı Musa Evin, tüm vatandaşların aynı kalitede hizmet alması için çalıştıklarını söyledi.

Güce Kaymakamı Musa Evin, tüm vatandaşların aynı kalitede hizmet alması için çalıştıklarını söyledi.


Evin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ilçede başarılı çalışmalar yürüttüklerini ve 2012 yılından da ümitli olduklarını belirtti.


İlçe halkının her konuda desteğini yanında hissettiğini ifade eden Evin,


"Geçen yıl yoğun bir çalışma yürüttük ve hala buna devam ediyoruz. Özellikle yol ve su çalışmalarımız hızla sürüyor. İlçede bu yılın sonuna kadar yolsuz ve susuz köy kalmamasını hedefliyoruz" dedi.


Evin, kentte, ilçede hangi başarılı hizmet varsa bunun ihtiyaçlara göre köylerde de olmasını istediklerini ve bu yönde çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:


"Tüm vatandaşlarımızın aynı kalitede hizmet alması için çalışıyoruz. Güce halkı ile çok uyumlu çalışıyoruz. Bir yıllık görevim süresince ilçe belediyesi ile işbirliği yaparak, 2 milyon liralık su projesinin gerçekleşmesi için Ankara'da yetkililerle görüştük. İhalenin yapılmasını sağladık. Bu yıl içinde projeye başlanılacağının sözünü aldık. 3,5 kilometrelik Gürağaç köy grup yolunun İl Özel İdaresi işbirliği ile asfaltlanmasını, ilçeyi Karadeniz Sahil yoluna bağlayan 15 kilometrelik yolun ihalesinin yapılmasını sağladık. İlçede yapılması planlanan anaokulu için yer temin ettik. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoymak için ilçeye sentetik çim yüzeyli futbol sahası kazandırdık. Yardıma muhtaç 18 aileye prefabrike ev yapılması için çalışmalar başlattık."


KÖYDES Projesi kapsamında ilçeye bağlı köylerin sorunlarıyla ilgili çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Evin, çalışmalar kapsamında bu yıl köylerin ihtiyaçlarını tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini kaydetti.


- GİRESUN

Kaynak: AA