Düğün salonundaki tartışma ölümle sonuçlandı: Küçükçekmece'de bıçaklanan kişi yaşamını yitirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Düğün salonundaki tartışma ölümle sonuçlandı: Küçükçekmece'de bıçaklanan kişi yaşamını yitirdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İstanbul Küçükçekmece'deki bir düğünde gece saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat süren tartışmada bıçaklar çekildi. Boğazına bıçak darbesi alan kişi hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Polis, olayın nedenini ve şüphelileri araştırıyor.

KÜÇÜKÇEKMECE'de düğün salonunda iki grup arasında çıkan kavga sırasında boğazından bıçaklanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 SAATLİK TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, saat 23.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Nebioğlu Sokak'ta bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, düğün sırasında Türkmenistan vatandaşı oldukları öğrenilen iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sürdüğü belirtilen tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında boğazından bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kavganın çıkış nedenini belirlemek ve şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (2)

  • Ferhat Demirel Ferhat Demirel:
    Bilmiyoruz bilmiyoruz!!! ne siyaseti, eğlenmeyi,sporu,vs.... 0 0 Yanıtla
  • murat özkan murat özkan:
    Kısas başka çare yok artık yada idam çıkarın bu ülkeye 0 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.