Hakkari Üniversitesi'nden Yüksekova Belediyesi'ne Ziyaret

Son Güncelleme:

Hakkari Üniversitesi Mühendislik Bölümü Dekanı ve Öğretim Görevlisi Yetiştirme Programı Koordinatörü Prof.Dr.Mehmet Nuri Bodur ile Öğretim Görevlisi Burcu Keleş, Belediye Başkanı Ercan Bora'yı ziyaret etti.

Hakkari Üniversitesi Mühendislik Bölümü Dekanı ve Öğretim Görevlisi Yetiştirme Programı Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur ile Öğretim Görevlisi Burcu Keleş, Belediye Başkanı Ercan Bora'yı ziyaret etti.


Belediye Başkanı Bora ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Bodur, 4'üncü Yaz Okulu Programı kapsamında ilçeyi gezen 120 akademisyene gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Bora'ya plaket verdi.


Hakkari Üniversitesi inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Bodur, Yüksekova Meslek Yüksekokulu'nun yapım çalışmalarına başlandığını anımsatarak, yüksekokulun 2013 yılı sonuna kadar faaliyete geçeceğini belirtti.


Muhabir: Mesut Varol


Yayıncı: Levent Harman - HAKKARİ

Kaynak: AA