Hülya Avşar Bayramda KKTC'de Sahne Aldı

Son Güncelleme:

Ramazan Bayramı nedeniyle KKTC sanatçı akınına uğradı.

Ramazan Bayramı nedeniyle KKTC sanatçı akınına uğradı. Bayramın ilk gecesi Kıbrıs Merit Otel'de sahne alan Hülya Avşar, sahne performansı ve transparan kıyafeti ile büyük beğeni topladı.


Hülya Avşar sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni albüm çalışmalarının biraz ağır gittiğini söyleyen sanatçı yeni albümün "ağır ama güzel olacak" dedi. Hülya Avşar, 'Kıbrıs'a özel uçak ile mi geldiniz' şeklindeki bir soru üzerine klostrofobisi ve bayram yoğunluğu nedeniyle özel uçak tercih ettiğini söyledi.


Hülya Avşar, gazetecilerin tüm ısrarlı sorularına rağmen almış olduğu yeni evin yeri hakkında yine sessiz kalıp, evin yeri hakkında bilgi vermedi. Hülya Avşar, kendisinin Tatillerini Ayvalıkta geçirmeyi tercih ettiğini, ancak Kızı Zehra'nın arkadaşlarının doğum günü kutlamaları nedeniyle Bodrum'a gittiklerini söyledi.


AR (RT)

Kaynak: DHA