I-Lıpoxcell İle İnce ve Selülitsiz Bir Yaz Mümkün..

Son Güncelleme:

I-LipoXcell, sağlıklı yaşam merkezi Espace Privé Chenot D-Life'da kışın alınan fazla kilolar ile selülitlerden kurtulmanın anahtarını sunuyor.

Dünyada bir fenomen haline gelen son teknoloji vücut inceltici I-LipoXcell, sağlıklı yaşam merkezi Espace Privé Chenot D-Life'da yerini aldı. I-LipoXcell, dört teknolojiyi tek sistemde buluşturan mekanizmasıyla kan dolaşımını hızlandırmaktan, selülitleri azaltmaya kadar pek çok önemli fonksiyona sahip. Bölgesel incelme ve selülit iyileştirme konularında FDA onayına sahip teknoloji ile uygulanan tek bir seansla, vücutta 2 ila 5 cm arası incelme gözlemleniyor.

I-LipoXcell, 20 dakika lazer uygulaması ve lenflerin uyarılması, 10-15 dakika vakum masajı, 15 dakika da radyo frekans işlemleri olmak üzere toplam 45-50 dakika süren seanslarla, bir yandan vücudu şekillendirirken diğer yandan da vücuttaki yağ oranını ve selülitleri azaltarak kan dolaşımını hızlandırıyor.

Sonuçların anında gözlemlendiği I-LipoXcell ile 8 seans tedavinin ardından, vücudun çarpıcı derece şekillenmesi, yağ ve selülitin azalması, cildin pürüzsüzleşmesi gibi etkin sonuçlara ulaşılıyor.

Espace Privé Chenot D-Life yaza fit bir başlangıç yapmak isteyen herkesi Khloe Kardashian, Jessica Alba gibi Hollywood yıldızlarının da tercihi olan I-LipoXcell'i deneyimlemeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler