İskenderun Ata'nın Huzurunda Demokrasi Nöbeti

Son Güncelleme:

Ata'nın huzurunda demokrasi nöbetiHatay'ın İskenderun İlçesi'nde, darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetinin 14'üncü gününde vatandaşlar Atatürk Anıtı önünde toplandı.

Ata'nın huzurunda demokrasi nöbeti


Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetinin 14'üncü gününde vatandaşlar Atatürk Anıtı önünde toplandı.


Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İskenderun Devlet Hastanesi yöneticileri ile çalışanları da ellerinde Türk bayrakları ve 'Darbeye Karşı Tek Yürek', 'Nöbetteyiz', 'Hakimiyet Milletindir' yazılı dövizlerle nöbete katıldı. Demokrasi nöbeti sırasında polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Program kapsamında araçlardan oluşan bir konvoy da kentte tur attı.

Kaynak: DHA