İskenderun'da Fırtına Çatıları Uçurdu, Ağaçları Devirdi
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde saatte 61 kilometre hızla esen fırtına, bir dershane ile evin çatısını uçurdu.
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde saatte 61 kilometre hızla esen fırtına, bir dershane ile evin çatısını uçurdu. Fırtına nedeniyle devrilen ağaçlar, elektrik tellerini kopardı.
İskenderun'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, ilçe merkezinin en işlek yerlerinden Ulu Cami Caddesi üzerindeki 6 katlı dershane binasının çatısını uçurdu. Çatı, plaka halinde büyük bir gürültüyle caddenin ortasına düştü. Şans eseri, ölen ya da yaralanan olmadı. Kent merkezinde saatte 61 kilometre hızla esen fırtınanın, denizdeki hızının 91 kilometreye ulaştığı belirtildi. Ağaç dallarını kıran ve elektrik tellerini koparan fırtına, ilçe merkezindeki birçok semtte elektrik kesintisine neden oldu.
Fırtına, Muradiye Mahallesi'nde de tek katlı bir evin çatısını uçurdu. Fırtına nedeniyle denize açılamayan balıkçılar, ağlarını kapalı kasa kamyonet içinde onardı. - Hatay/ İskenderun