İsrail'in Filistinlilere Yönelik İhlalleri

Son Güncelleme:

İsrail'in gözaltına aldığı Filistinli gazeteci Muhammed el-Kayk'ın 13 gündür açlık grevi yaptığı bildirildi.

İsrail'in gözaltına aldığı Filistinli gazeteci Muhammed el-Kayk'ın 13 gündür açlık grevi yaptığı bildirildi.


Filistinli Kayk'ın Suudi Arabistan El-Mecd televizyonunda görev yapan eşi Feyha Şelşel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin 21 Kasım'da evde olduğu bir sırada gözaltına alındığını belirterek, "Avukatının da beyan ettiği üzere, kendisine yöneltilen herhangi bir suçlamadan habersiz eşim, katı bir muameleyle soruşturmaya maruz kalıyor" dedi.


Şelşel, İsrail'in kuzeyindeki Celme bölgesinde bir soruşturma merkezinde tutulan Kayk'ın, 13 günden bu yana açlık grevini sürdürdüğünü söyledi.


Eşinin avukatıyla da görüştürülmediğini ifade eden Şelşel, Kayk'ın, soruşturma evresinde greve başlamasından dolayı hayatından endişe duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA