Japonya'nın İşikawa Eyaletinde 63 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Son Güncelleme:
Japonya Meteoroloji Ajansı'na göre İşikawa kıyısındaki Noto Yarımadası'nda 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Wajima ve Suzu kentleri başta olmak üzere kıyı eyaleti İşikawa genelinde hissedildi. Devlet Televizyonu NHK'ye göre deprem Japon Denizi (Doğu Denizi) kıyısındaki Niigata, Toyama ve Fukuide de hissedildi.
Japonya'nın batısındaki İşikawa eyaletinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Japonya Meteoroloji Ajansına (JMA) göre, İşikawa kıyısındaki Noto Yarımadası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem oldu.
Yerel saatle 14.42'de 10 kilometre derinlikte meydana gelen sarsıntının ardından bölgede "dev dalga" uyarısı yapılmadı.
Şiddetli sarsıntının, Wajima ve Suzu kentleri başta olmak üzere, kıyı eyaleti İşikawa genelinde hissedildiği kaydedildi.
Devlet Televizyonu NHK'ye göre, deprem, Japon Denizi (Doğu Denizi) kıyısındaki Niigata, Toyama ve Fukui'de de hissedildi.
Kaynak: AA