Kadıköy' de Trafik Kazası: 3 Yaralı
Kadıköy D-100 Karayolu Ankara İstikametine Seyreden Araç Aniden Yoldan Çıkarak, Otobüs Durağına Girdi. Kazada Araç İçinde Bulunan 3 Bayan Yaralandı. Bu Sırada Durakta Bekleyen Yolcular İse Ölümden Döndü.
Kadıköy D-100 Karayolu Ankara istikametine seyreden araç aniden yoldan çıkarak, otobüs durağına girdi. Kazada araç içinde bulunan 3 bayan yaralandı. Bu sırada durakta bekleyen yolcular ise ölümden döndü.
Olay Kadıköy Kozyatağı D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. 34 AKH 75 plakalı araçla, beraberindeki 3 bayan ile Kadıköy istikametinden gelen Mustafa Yeler, Kozyatağı yakınlarına geldiğinde bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce sağa sola savrularak aracı toplamaya çalışan Yeler, biranda otobüs durağına çarptı. Meydana gelen kazada araç içinde bulunan Gül Karanfil (28), Nurseven Karanfil (27) ve Fatma Karabulut (45) yaralandı. Araç içindeki yaralılar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Daha sonra olay yerine gelen ambulans ile yaralı 3 bayan çevre hastanelere kaldırıldı. Ambulansa bindirilen yarılardan biri, sinir krizi geçirdi. Kriz geçiren bayan, araç sürücüsü Yeler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise kaza yapan aracın alev almasını engellemek amacı ile otomobile su tuttu. Kazadan yara almadan kurtulan Mustafa Yeler' in yapılan alkol muayenesinde alkollü olduğu belirlendi.
Kaza sırasında durakta minibüs bekleyen Ayhan Işık Kuru ise üzerlerine gelen aracı son anda fark ederek kaçtığını, ezilmekten zor kurtulduğunu söyledi.
(UÖ-KK-KK-Y)