Antalya'da Dayak Yedikten Sonra Öldürülen Güvenlik Müdürünün Cinayet Anı Kamerada
Antalya'da bulunan ünlü bir eğlence merkezinde çalışan güvenlik müdürünün öldürülme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, güvenlik müdürünün önce sopayla dayak yediği daha sonra silahla öldürüldüğü görülüyor.
Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan ünlü bir eğlence merkezinin güvenlik müdürünü olan Hakan Çopuroğlu (39)öldürülme anı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerden birinin Çopuroğlu'nun öncesine kafasına vurduğu daha sonra diğer şüphelinin pompalı tüfekle vurduğu görüntülendi.
ŞÜPHELİLER, AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı saat 04.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezinin otoparkında meydana gelen olayda, Hakan Çopuroğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen 4 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle şüpheliler, yanlarında bulunan av tüfeği ile Çopuroğlu'na ateş etmiş, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
CİNAYET GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, mekandan şortlu ve başında şapkalı şekilde iki arkadaşıyla dışarı çıkan Hakan Çopuroğlu'nun bir süre otopark önünde konuştuğu görüldü. Bu sırada yakındaki bir otomobilin önünde bekleyen başka gruptan iki kişiden birinin sopa, diğerinin elinde pompalı tüfekle Hakan Çopuroğlu'nun üzerine hızlı şekilde geldiği kameralara yansıdı. Üzerine gelen kişileri gören Çopuroğlu'nun belinden çıkardığı silahla yere doğru ateş ettiği, şüphelilerden birinin Çopuroğlu'nun kafasına sopayla vurduğu, diğerinin de yerdeyken şahsa ateş ettiği ve sonrasında araca binip uzaklaştıkları görüldü.