Karaman Belediye Başkan Uğurlu, AK Parti'yi Ziyaret Etti
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik'i ziyaret etti.
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik'i ziyaret etti.
Ziyarette teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Uğurlu, yaklaşan İl Kongresi için de birlik beraberlik mesajı verdi.
Uğurlu, teşkilatların bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğün herkes tarafından korunması gerektiğini vurgulayan konuşmasında şunları kaydetti:
"AK Parti Hükümetinin ülkemizde yaptığı sayısız hizmetleri hiç kimse inkar edemez. Yapılamaz denilenler yapılmış, hayal olarak görülen projeler gerçekleşmiştir. Bütün bunlar AK Parti kadroları ile yapıldı. AK Parti'ye gönül verenlerin desteği ve çabaları ile gerçekleşti. Önümüzde bir kongre var. Birlik ve beraberlik içinde Karaman olarak ilçe kongrelerimiz yapıldı. Seçimler demokrasilerin olmazsa olmazlarındandır. Bu kongrenin Karamanımız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, başarılar diliyorum."
AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik ise belediye çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, bu dönem bir çok projenin hayata geçtiğini ve Karaman'daki bu değişim rüzgarının artarak devam ettiğini söyledi.
- KARAMAN