Kırklareli'nde İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Son Güncelleme:

Vali Birol Ekici başkanlığında düzenlenen toplantıda asayiş, güvenlik ve trafik tedbirleri görüşüldü. Kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar da ele alındı. Vali Ekici, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında tüm tedbirlerin alındığını belirtti ve güvenlik görevlilerine teşekkür etti.

Kırklareli'nde İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Birol Ekici başkanlığında Valilik Atatürk Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, asayiş, güvenlik ve trafik tedbirleri görüşüldü.

Toplantıda, kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar da görüşüldü.

Vali Ekici, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Görev yapan güvenlik görevlilerine teşekkür eden Ekici, kentin gelişmesi ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA