Kozan'da Satranç Şampiyonları Başkan Özgan'ı Ziyaret Etti
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 24 Kasım Öğretmenler günü Satranç turnuvasında dereceye giren sporcuları kitapla ödüllendirdi.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 24 Kasım Öğretmenler günü Satranç turnuvasında dereceye giren sporcuları kitapla ödüllendirdi.
Başkan Özgan, satranç turnuvasında görev alan öğretmenler ile dereceye giren sporcuları ve ailelerini makamında kabul ederek, bir süre sohbet etti.
İlçede satranç sporunun gelişmesine ve satranç sporcularının ulusal kuvvet dengesi sahibi olmalarını memnuniyetle karşıladığını ifade eden Özgan, satrancın ilçenin geleceğiyle ilgili donanımlı insan yetiştirmede en önemli yatırımlardan biri olduğunu vurguladı.
Ziyaret anısına, Kozan Yıldırım Spor Kulüp Başkanı ve Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Halil Akyürek, Özgan'a çiçek ve satranç takımı hediye etti.
Özgan ise misafirlerine Cemal Granda'nın "Atatürk'ün Uşağının Anıları" adlı kitabını hediye etti.
Muhabir: Volkan Varan
Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA