Kurbanlık Koçlara Dizideki Karakterlerin İsimlerini Verdi

Son Güncelleme:

Zonguldak'ta bir çoban, hayranı olduğu Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının canlandırdığı karakterlerin isimlerini kurbanlık koçlara verdi.

Zonguldak'ta bir çoban, hayranı olduğu Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının canlandırdığı karakterlerin isimlerini kurbanlık koçlara verdi.


Kozlu beldesinde kurulan kurban pazarında çadırı bulunan Saffet Kılıç isimli çoban, çok sevdiği Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan oyuncuların canlandırdığı karakterlerin isimlerini kurbanlık koçlarına verdi. Elindeki siyah bir keçiye Hakan Boyav'ın oynadığı 'kara' karakterinin ismini takan Kılıç, koçlara ise diziye yeni katılan ve Polat Alemdar karakterine yardımcı olan 10 kişilik özel ekipteki küpeli, dövüşçü ve ekip lideri gibi isimler taktı.


Keçinin dizedeki Kara'nın Polat Alemdar'ı uğraştırması gibi çobanları çok uğraştırdığını belirten Kılıç, "Sürekli sürüden ayrı geziyor. Dizideki gibi kendi takılmayı çok seviyor. Aynı zamanda çok inatçı, çobanlarını hayli uğraştırıyor. Laf dinlemiyor. Bu nedenle 'kara' ismini verdik. Böyle giderse ilk keseceğim hayvan, o" dedi. Sürüde iki de dişi koyunun bulunduğunu kaydeden Kılıç, "Bu dişiler de özel ekipteki bayanlar gibi, çok sinsi, ne zaman ne yapacakları belli olmayan çok tehlikeli hayvanlardır. Ekipteki bayanlar gibi çok sessizdir ama çok sinsidir" diye konuştu.


Akbaş koçun sürü lideri olduğunu belirten Kılıç, sürü liderinin ise dizide ekibin liderliğine soyunan karaktere benzediğini söyledi. Kılıç, "Sürü lideri nereye giderse, diğerleri de peşinden gider. Dizedeki gibi birbirlerini bırakmazlar" dedi.


Bir de küpeli ve dövüşçü karakterini canlandıran koç bulunduğunu vurgulayan Kılıç, "Küpeli çok, sert haşin. Olmayacak yerlerden atlıyor ama bir şey olmuyor. Darbelere dayanıklı. Aksi, ters. Diğerleri ile kavga eden, döven bir koç" şeklinde konuştu.


Dizedeki özel ekip gibi koyunlarını zapt etmekte zorlanan Kılıç, hayvanlarını kurban çadırından çıkarıp, çevre tepelerde otlatıyor. Onlarla birlikte spor yapan Kılıç, dizinin baş karakterlerinden Polat Alemdar'a da mesaj yolladı. Kılıç, "Polat Alemdar, üzülmesin. Yeni özel ekibini Aksakallı'ya teslim edebilir. Ben O'nun için yeni ekip kurdum. İstediği zaman gelip, ekibi alabilir" dedi.


Kılıç, dizi kahramanı karakterlerinin isimlerini verdiği hayvanları görmek isteyenleri, Kurban Vadisi olarak tabir ettiği, Kozlu Kurban Pazarı'na davet etti. Kılıç, "Polat Alemdar'ın özel timi varsa, bizim de kurban timimiz var. Bu hayvanlar 7-24 kesilmeye hazır, son derece sağlıklı hayvanlar" diye konuştu.


Kılıç, özel timdeki koç ve koyunların 500-750 TL arasında satıldığını, Kara'nın ise 800 TL'ye satışa çıkarıldığını ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA