Küresel Oda Platformu 2014'e Bakış Raporu

Son Güncelleme:

Dünya çapında kilit politika alanlarındaki beklentilerin yer aldığı "Küresel Oda Platformu 2014'e Bakış Raporu"nun sonuçları, yarın İstanbul'da açıklanacak.

Dünya çapında kilit politika alanlarındaki beklentilerin yer aldığı "Küresel Oda Platformu 2014'e Bakış Raporu"nun sonuçları, yarın İstanbul'da açıklanacak.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) yapılan açıklamaya göre, gelecek yıla ilişkin beklentilerin yer aldığı "Küresel Oda Platformu 2014'e Bakış Raporu"nun sonuçları, "EUROCHAMBRES Ekonomik Forumu" öncesinde, yarın saat 17.30'da düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak. Rapordaki göstergeler, gayri safi yurt içi hasıla ve büyüme tahminleri, avro krizinin sonuçları ve küresel ekonomik iyileşmeyi sağlamlaştırmak için gereken çözümleri içerecek.


Toplantıya, EUROCHAMBRES Fahri Başkanı ve Küresel Oda Platformu Başkanı Christoph Leitl, TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı Rifat Hisarcıklıoğlu, Latin Amerika Sanayiciler Birliği Başkanı Henry Kronfle, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Miquel Valls, Ekonomik İşbirliği Örgütü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammad Nahavandian, Rusya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Georgy Petrov, Japonya Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Sorumlu Yöneticisi Hiroyuki, Amaya ile Çin Uluslararası Ticaret Odası Genel Sekreteri Lin Shunjie'nin katılması bekleniyor. - Ankara

Kaynak: AA