Kütahya'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı Toprağa Verildi

Son Güncelleme:

Kütahya'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mehmet Çaltı, Ulu Cami'de düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

Kütahya'da, geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, toprağa verildi.


Çaltı için ikindi namazının ardından Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Törene Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, meslektaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.Dualarla uğurlanan Mehmet Çaltı, törenin ardından Evliya Çelebi Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Menderes Caddesi'nde 27 Kasım sabahı yaya geçidinden geçtiği sırada bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Çaltı, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. İki gündür sürdürülen tüm müdahalelere rağmen Çaltı, sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti.


65 yaşında ve 2 çocuk babası olan Mehmet Çaltı'nın vefatı, Kütahya esnaf camiasında ve şehir genelinde büyük üzüntüye neden oldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA